Mediation protocol Corona virus

Afspraken gaan door als klanten dat wensen. Goed uit elkaar gaan, doet er alles aan om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Tijdens onze gesprekken schudden we geen handen en houden we gepaste afstand. De werkplekken, deurgrepen, trapleuningen, kranen en spoelstoppen worden dagelijks gereinigd.

Op dit moment heb ik zelf en ook mijn naaste familieleden geen koorts of andere symptomen/klachten.

Wanneer er bij klanten of naaste familieleden sprake is van hoest, verkoudheid, griep of koorts, dan gaat de afspraak niet door en plannen we (kosteloos) een nieuwe afspraak in.

Ik verwacht van mijn klanten dat zij open en eerlijk zijn en zelf ook verantwoordelijkheid nemen om een eventuele verspreiding tegen te gaan.

De doorlooptijd bij de rechtbank is momenteel niet te voorspellen. Rechtbank werkt t.a.v. gemeenschappelijke verzoeken in familiezaken in principe verder, het tijdspad is echter afhankelijk van aantal aanwezige medewerkers.

Jullie gaan uit elkaar, de chaos begint.

Het is een feit: jullie gaan uit elkaar. Het rommelt al een tijdje maar nu weten jullie het zeker: oud worden jullie niet samen. Wat nu? Als het stof rondom de scheidingsmelding is neergedwarreld, moet je ergens beginnen. Je toetst in op Google: “Scheiden, wat nu?” en wordt overspoeld door een vloedgolf  aan informatie. Jullie gaan uit elkaar, waar moeten jullie nu beginnen? Wie biedt jullie houvast in deze emotionele rollercoaster en periode van regelen? Vanaf het eerste contact met mij: Inge Verschuur scheidingsbemiddelaar en mediator, mag je rekenen op mijn ervaring als begeleider in jullie scheidingsproces.

De scheidingsbemiddelaar en jullie scheiding

Goed uit elkaar gaan Amersfoort e.o

Als bemiddelaar ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van stellen die overwegen, of besloten hebben, om uit elkaar gaan.

Tijdens het emotionele proces van uit elkaar gaan bied ik jullie voor de zakelijke kant:

 • structuur
 • overzicht
 • inzicht
 • rust
 • Kiezen voor mij als scheidingsbemiddelaar betekent dat jullie de mogelijkheid hebben om naar passende keuzes toe te gaan waarna beiden verder kunnen.

  Socrates zei het jaren geleden al: inzicht is de beste remedie tegen angst! En inzicht is wat ik jullie bied.

  Ook voor huwelijksmediation kan je terecht bij Goed uit elkaar gaan.

  Reviews

  Goed Uit Elkaar Gaan laat zich graag reviewen, zodat jouw ervaring ons en onze klanten verder helpen.

  Deel je ervaring op https://g.page/GoedUitElkaarGaan/review?gm

  Reviews uit het verleden kun je hier teruglezen: