Mediation bij scheiden in Baarn

Ik begeleid jullie van chaos…
…naar overzicht met inzicht!

Mediation bij scheiden in Baarn, wat kan dat opleveren? Een proces als uit elkaar gaan, is een emotionele en lastige tijd. Er komt veel op jullie af. Emoties en zakelijke afspraken lopen door elkaar. En dat dit door elkaar loopt, zie je zelf vaak pas achteraf. Dan is er al meer schade aangericht dan verwacht. Een mediator helpt om inzichtelijk te krijgen wat door emotie gezegd wordt en wat valt onder de zakelijke afspraken. Het is namelijk normaal dat dit gebeurt. Uit elkaar gaan, getrouwd of niet getrouwd, is nou eenmaal een van de meest emotionele tijden in een mensenleven. Een mediator die de gesprekken tussen jou en je ex leidt, voorkomt vaak veel lijden. Mediation bij scheiden in Baarn is dus gewoon nodig, waarom zou je dit niet inzetten, nu jullie uit elkaar gaan?


Je zit op het terras op het plein op de Brink, en staart voor je uit. De winter is voorbij, de donkere dagen zijn voorbij. En toch hangt er voor je gevoel een donkere wolk boven je hoofd. We gaan uit elkaar. Het is er toch echt van gekomen, wij samen, is er niet meer. Er komen zoveel zaken op je af. Mediation bij scheiden in Baarn helpt je. Er komen veel vragen bij je op. Wat je nodig hebt is een structuur maar hoe krijg je dat?

Brink Baar, Bron: civitas-advies.nl

De vraag is, of jullie het allemaal wel zelf moeten doen. Jullie belangen lijken uiteen te lopen. Lijken zeg ik, want meestal is dat niet zo. Mediation bij scheiden in Baarn brengt dat verschil, tijdens een gesprek aan tafel, in beeld. Wat zijn jullie beider belangen en hoe kunnen jullie hier rekening mee houden in de gesprekken? En ja, er zijn altijd belangen tijdens een scheiding en het is belangrijk dat deze op tafel komen. Belangen moeten besproken worden, zodat je naar afspraken toe kunt.

Mediation bij scheiden in Baarn, wat brengt jullie dat?

  1. Mediation brengt de belangen in beeld
  2. Mediation helpt om emoties en afspraken los te koppelen van elkaar
  3. Mediation helpt om structuur in de gesprekken aan te brengen
  4. Mediation helpt om naar afspraken te komen
  5. Mediation helpt om met elkaar in gesprek te blijven

Mediation bij scheiden in Baarn is relatief onbekend. Veel mensen denken bij uit elkaar gaan, aan een advocaat. Dat hoeft helemaal niet. Een advocaat kost meer dan een mediator maar brengt heel iets anders in het proces van uit elkaar gaan. De regels van de wet, zo moeten jullie het regelen. Terwijl er vaak andere mogelijkheden zijn die echt niet tegen de regels van de wet in gaan. Waarom zou je niet kijken of jullie samen met een mediator tot afspraken kunnen komen waardoor jullie beiden goed door kunnen met je leven?