Kosten

Scheiden voor een vast bedrag

Een scheiding kost geld, dat is een feit. Onderzoek laat zien, dat scheiden via een mediator veel goedkoper is, dan scheiden via een advocaat. Maar wat kost een scheiding nou echt? Dat is lastig te zeggen omdat scheiden nou eenmaal maatwerk is. Er bestaan nou eenmaal geen twee mensen zoals jullie.

Wat kost scheiden?

Wat kost scheiden nou echt? Dat hangt af van een aantal factoren zo zit er een verschil in of jullie samenwonend zijn of dat jullie getrouwd of geregistreerd partner zijn. Het ligt ook aan het aantal gesprekken wat jullie nodig hebben om tot afspraken te komen. Zijn er minderjarige kinderen bij betrokken, dan moet er een ouderschapsplan worden opgesteld. Is er sprake van huwelijkse voorwaarden of heeft één van jullie een eigen bedrijf, dit heeft allemaal invloed op de prijs.

De kosten voor de kennismaking nemen wij voor onze rekening. We willen ervoor zorgen dat jullie een goed beeld krijgen van onze werkwijze en wij een goed beeld krijg van jullie situatie. Op basis hiervan kunnen we jullie een prijs geven.