Reviews van andere klanten

Geef hier je eigen review.

Alles is naar tevredenheid verlopen tot nu toe. Inge was heel neutraal voor ons beiden wat goed is.
13-09-2016

Pauline, Leusden

Tijdens het proces van de scheiding goed geholpen door Inge. Ook later nog met afwikkelen van koophuis. Heeft oog voor beide partijen.

06-09-2018

Anoniem, Utrecht

Deskundig en onpartijdig.

16-02-2018

Elmers, Almere

Goeduitelkaargaan luister naar beide partijen en helpt zonder partij te kiezen of oordeel te geven om samen goede afspraken te maken. Het belang van de kinderen staat voorop. De deskundigheid om mensen met kinderen te helpen om de ouderrol zo goed mogelijk te gaan invullen na de scheiding is heel erg waardevol. Mijn kinderen waren ook blij met de gemaakte afspraken.
29-03-2017

Simone, Amersfoort

Inge is vakkundig, vlot, adequaat, direct, oplossingsgericht. Een fijn en vriendelijk persoon. Goede en snelle (e-mail)communicatie. Snel ‘to the point’ komen.
19-11-2015.

Arienne, Bilthoven

Fijne, open vrouw. Geeft duidelijk alles aan. Bij het niet begrijpen van somige aspecten, legt ze het nog een keer rustig uit. Geeft ook ruimte voor eigen input.

12-04-2019

Inez, Amersfoort

02-03-2016

Bart, Soest

Beter en vriendelijker is er denk ik niet. Daarnaast een uitstekende service. Een aanrader.

13-12-2017

Jan, Herkingen

De manier waarop Inge alles met ons besproken heeft, was duidelijk. En al moest ze het twee of drie keer uitleggen, was dat geen probleem. Ik heb het als heel prettig ervaren. Ze is zakelijk maar ook heel menselijk. Ik zou haar ook zo aan een ander aanbevelen.

06-04-2018

Bea, Utrecht

Zeer betrokken. Goede uitleg van mogelijkheden. Ik heb de samenwerking met Inge als zeer goed ervaren. Een persoonlijke en waar nodig een zakelijke aanpak. Alles is zeer duidelijk uitgelegd. Een snelle reactie op vragen die per e-mail werden gesteld.

14-11-2019

Jos, Leusden

28-04-2016

Maikel, Hilversum

29-05-2018

Linda, Huizen

Zeer betrokken en vriendelijk. Een hele goede uitleg.

17-12-2017

Jenny, Bussum

Zeer tevreden. Alles duidelijk doorgesproken en afgehandeld.

01-12-2017

Marcel, Bussum

Prettige gesprekken, snelle afhandeling en kennis van zaken.

19-11-2017

H. , Weesp

Ontzettend fijn! Goede begeleiding en sturing in een bewogen periode.
26-01-2016

Hanja, Soest

Inge is een goede mediator, die je zelf laat nadenken en jou je wensen laat uitleggen en daarbij de andere partij in het gesprek meeneemt, zodat er geen onderscheid wordt gemaakt. Soms had ik iets meer mijn privéverhaal kwijt gewild, puur voor het luisterend oor. Alles wordt aan tafel besproken. Ik miste het juridisch specialisme en de financiele expertise. Inge was vanaf het begin duidelijk dat zij alleen mediator was. Dus voor het juridische gedeelte heb ik info bij een advocaat ingewonnen om er zeker van te zijn dat wat ik ondertekende ook echt in mijn belang was.

13-02-2018

Julia, Almere

28-02-2016

Raymond, Eemnes

Fijne begeleiding, dankzij Inge hebben we goede afspraken.

Inge

10-03-2016

Eric, Baarn

Inge is een prettig mens die goed kan luisteren en je er de tijd voor geeft. Alles is op zeer voorspoedige wijze afgehandeld inclusief de rechtbankprocedure.
19-05-2015

Jacob, Hilversum

Inge heeft ons goed door dit proces heen geholpen. Zij leeft zich in en geeft ruimte om het een en ander te verwerken. Ze is een mensen-mens. Dat is een voordeel als mediator. Prima.
04-09-2015

Virginie, Zeist

Top. Ze was erg goed en zeker van haar zaak. Ze legt alles goed uit; een topvrouw.

Koos, Leusden

08-08-2015

Sabine, Weesp

Prima gesprekken met heldere uitleg.
03-11-2015

Anthonia, Zeist

Perfecte mix van professionaliteit, betrokkenheid en humor.
25-04-2017

Lilian, Leusden

Ik zag erg op tegen het uit elkaar gaan, maar Inge heeft ons echt geholpen door haar manier van werken. We wisten steeds wat we tijdens een volgend gesprek zouden bespreken en konden ons inlezen en voorbereiden. Het feit dat er een financieel adviseur aanschoof, was ook prettig omdat we snel wisten dat mijn ex in de woning kon blijven wonen. En dat gaf rust.

16-05-2019

Anoniem. Bussum

Een scheidingsproces is ondanks de goede begeleiding een hele zware periode en neemt de pijn niet weg. De gestructureerde aanpak van stap voor stap regelen van alle zaken door de mediator, in ons geval Inge Verschuur, neemt een hoop zorg uit handen.
28-10-2015

Paul, Baarn

Helder en overzichtelijk

Mark, Almere

Heldere uitleg. Ze was er echt voor ons beiden. Fijn zo’n houvast in een moeilijke periode.

Marleen, Bussum

Inge is zeer professioneel in het werk dat ze doet. Daarnaast blijkt uit alles ook een warme betrokkenheid en persoonlijke, individuele benadering. Indien nodig legt ze steeds opnieuw uit wat precies bedoeld wordt: haar uitgangspunt is duidelijk dat beide partijen goed begrijpen wat er besproken en vastgelegd wordt. Mailtjes van 1 persoon worden beantwoord, maar op een manier waaruit onpartijdigheid en neutraliteit straalt. Haar werkwijze heb ik als zeer plezierig ervaren: doortastend maar nooit te snel. Haar spontane manier van benaderen maakt dat je je op je gemak voelt om ook vragen en zorgen op tafel te leggen. Ik raad Inge absoluut aan bij mensen die willen scheidingen maar nog wel met elkaar om te tafel willen en kunnen.
10-03-2016

Carolina, Zeist

Een prettige vorm van neutraliteit in een moeilijke tijd. Met praktische voorbeelden en ervaringen van anderen word je geholpen een keuze te maken die bij je past. Bedankt Inge
25-06-2017

J.C.W., Amersfoort

Kundig, betrokken en met respect! Dank voor de goede begeleiding!
26-06-2017

Nicole, Amersfoort

Inge Verschuur is een zeer goede bemiddelaar. Zij stelt je op je gemak en blijft zaken net zolang uitleggen totdat iedereen het begrijpt. Ze heeft onze scheiding uitstekend geregeld en we zijn er allebei tevreden over hoe alle onderdelen zijn afgehandeld. Deze manier van scheiden is zeer aan te bevelen.
20-05-2015

Jenny, Amersfoort

De scheiding was voor ons een moeilijke periode. Wij wilden de scheiding eigenlijk zelf regelen. Maar dat lukte door de emoties niet. En achteraf gezien kwam er toch meer bij kijken dan we dachten. Gelukkig hebben we toe een gesprek gepland met Inge en zijn we gestart met het traject. Dat is ons erg goed bevallen. Redelijk vlot was alles geregeld. En nog steeds staan we achter de gemaakte afspraken. Inge, nogmaals bedankt voor je hulp.
22-07-2015

Wouter, Amersfoort

Zakelijk, ervaren, persoonlijk betrokken en weet een lastig proces met respect en adequaat te begeleiden.
28-09-2017

Dirk-Jan, Laren

Een paar kernwoorden: prettig, betrokken, betrouwbaar, doortastend, discreeet en kundig!
20-05-2015

Peter, Leusden

09-08-2016

Annette, Ermelo

Ik heb me zeer vertrouwd gevoeld bij Inge.
15-11-2017

Zakia, Almere Haven

Inge is zeer deskundig en verliest tijdens het scheidingsproces de betrokkenen met al hun emoties niet uit het oog. Ze denkt creatief mee in de zoektocht naar oplossingen die voor alle partijen prettig zijn. Ook fijn de korte lijntjes met de makelaar en de financieel adviseur.

27-11-2017

Natascha, Amersfoort

Zeer professioneel en betrokken. Beide partijen de ruimte gevend. Perfect aanvoelend waar de gevoeligheden liggen.
23-02-2016

Arjan, Soest

Prima ervaring. Rustige setting in een chaotische tijd. Veel informatie gekregen, waarvan veel (nog) niet bekend was.
29-03-2017

Evelyn, Bussum

Ik heb een zeer positieve ervaring met hoe de scheiding uiteindelijk begeleid is door Inge Verschuur.

19-02-2018

Joost, Huizen

Veel informatie en alles vertaald van juridisch naar Jip en Janneke-taal.
07-10-2015

Bonita, Maarssen

Inge is een zeer kundige en betrokken mediator net een hele prettige, warme uitstraling. Zij heeft ons erg goed geholpen met het hele proces. Ook toen er een heftige ruzie tussen mij en mijn (ex)partner was. Door met respect voor eenieder de zaken te benoemen, goed te luisteren en alles uit te leggen, konden we weer een en ander bijleggen. Daarnaast heeft ze zich uitermate flexibel opgesteld om ons te helpen in het snel rond krijgen van het echtscheidingsconvenant. Ik wil haar nogmaals bedanken voor haar bemiddeling en beveel haar van harte aan!

07-01-2018

Wendy, Huizen

Beide partijen voelen zich gehoord waardoor de kans er samen uit te komen aanzienlijk vergroot wordt.

14-03-2019

Ilona, Huizen

Ik kan niet anders zeggen dat “Goed uit elkaar gaan” een warme ervaring is geweest. In hoog tempo is alles voor ons geregeld en zijn we deskundig op veel punten gewezen waar we zelf geen weet van hadden. Al met al was onze scheiding in minder dan drie maanden geregeld. Ik kan alleen maar met trots zeggen: “Zo kan het dus ook”. Inge bedankt!!!

22-01-2019

Rik, Huizen

Ondanks de vervelende privéomstandigheden heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. Inge is heel duidelijk en vakbekwaam. Ze geeft een persoonlijk tintje aan het gesprek wat erg fijn is. Zeker een aanrader.

Niels, Amersfoort

Wat ik heb gelezen via het internet is juist. Inge heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Haar manier van werken spreekt mij aan. Haar visie over scheiden draagt zij goed uit en handelt dienovereenkomstig. Haar persoonlijke touch vond ik mooi om te zien.
26-09-2015

José, Driebergen

05-09-2015

Jennifer, Amersfoort

Bij binnenkomst wordt je goed geholpen. Vriendelijk en meegaand. En helpt waar nodig is. Leeft mee met de situatie.

04-08-2018

Patrick, Almere

Vriendelijke en professionele vrouw die weet waar de over praat. Je merkt dat ze veel ervaring en kennis heeft op haar vakgebied. Het maken van vervolgafspraken is ook erg makkelijk gegaan. De communicatie was duidelijk en volgens afspraak. Bij elke afspraak had Inge haar werk goed voorbereid. Inge verzacht de pijn en verdriet die bij het scheiden komen kijken en neemt een grote last van je schouders.

30-04-2019

Michel, Hoevelaken

Deskundig en betrokken. Dankjewel Inge!

14-12-2018

Jeroen, Almere

Zeer goed en deskundig advies. Netjes geholpen. Inge neemt overal de tijd voor en niets is te veel. Ook als is het moeilijk. Ze stelde je op je gemak. Niets anders dan een tien. Dank je wel voor alles wat je gedaan hebt. En zeker aan te raden voor anderen. BEDANKT

15-03-2018

Gerrit, Breukelen

Fijn dat je ons hebt geholpen door deze lastige periode heen te komen. Je hebt echt naar ons geluisterd en ons laten zien dat het mogelijk is om goede afspraken te maken.
17-06-2015

An, Soest

Ondanks de zeer moeilijke gebeurtenis van de scheiding heeft Inge ons op rustige wijze vlot door het woud van te maken afspraken geholpen. Ik ben er sterker en kalmer door geworden.

15-02-2018

Marit, Huizen

Mijn initiele doel van het inschakelen van een mediator was om wegwijs te worden in financiele/administratieve spaghetti waarin we waren beland en dit duidelijk te kunnen vertalen naar mijn ex-partner om haar het vertrouwen te geven in het financieel zelfstandig worden. Over het ouderschapsplan waren we het snel eens, hoewel het plaatje dat we voor ogen hadden (co-ouderschap) niet uitvoerbaar bleek. Alleen heb ik wel het idee dat we te veel sessies hebben besteed aan de uitwerking van de regeling, terwijl mijn doel was inzicht te krijgen in de financiele consequenties van de scheiding. Ik heb het gevoel te weinig leidraad te hebben gekregen om een voor beiden acceptabele partneralimentatie te berekenen. Hoewel ik begrijp dat objectiviteit belangrijk is bij mediation adviseer ik toch om een moment te nemen en iedere partij apart te horen. Ik voelde mij bezwaard om tijdens de gesprekken bepaalde opmerkingen te maken in het bijzijn van mijn ex-partner, maar die wel van belang waren om mijn positie in de scheiding uit te leggen. Gelukkig was er tijdens een van de laatste sessies wel even een moment om mijn essentie uit te leggen, maar vind dat de andere partij dit ook moet kunnen doen. 10-06-2015

Jeroen, Eemnes

Inge is een rustige vrouw, die de tijd neemt om uitleg te geven aan bepaalde zaken en met emoties om kan gaan. Heeft verstand waarover ze praat. Een zeer prettig persoon!
03-08-2015

Sheila, Driebergen

Inge was verhelderend. Waar wij vastliepen in oude pijnen en elkaar niet konden bereiken, hielp Inge ons om de feiten weer op een rijtje te krijgen en ons terug te krijgen naar de lijn waarmee we bezig waren. Dit alles zonder betrokkenheid te verliezen. Daar waar wij altijd op vastlopen – de financien – stond Inge om helderheid in het gesprek te houden. Het is al verdrietig genoeg. Deze helderheid helpt ons een grote stap verder. Grote dank.
22-01-2016

Anouk, Amersfoort

Prettige samenwerking, duidelijke afspraken. In een goed gesprek komen de wensen van betrokken partijen naar voren. Belangrijke punten waar je zelf misschien niet snel aan zou denken, worden aangehaald en besproken. Zeer prettige gesprekken.

02-10-2019

Peter, Ter Apel

Inge is duidelijk iemand met een bak aan ervaring die heel goed meervoudig partijdig werkt. Alleen jammer dat het zo verrekte veel geld kost.
04-04-2017

Berry, Nijkerk

Enorm veel wijsheid en ervaring ervaren bij Inge Verschuur. Belang voor de kinderen van gescheiden ouders staat centraal.
29-03-2017

Winny, Nijkerk

Inge is een heel hartelijk en warm persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om goed te luisteren naar je wensen en ook om dingen toe te lichten. Kort en bondig werkt ze zo snel mogelijk toe naar goede afspraken die duidelijk en correct in een convenant worden opgesteld, zonder voorbij te gaan aan de gevoelens of belangen van beide partijen. Al met al een zeer positieve en prettige ervaring.
01-06-2017

Janet, Swifterbant

Ik heb Inge ervaren als een prettige persoonlijkheid met gevoel voor de zakelijke kant, maar ook voor het persoonlijke. Accuraat, plezierig en ze gaf ons veel vertrouwen dat we de zaken op deze manier goed regelen voor onszelf en onze kinderen.

18-12-2017

Anoniem

Ik ben zeer tevreden over Inge Verschuur. Fijne gesprekken en ook een goed advies.
18-05-2015

Sandra, Scherpenzeel

In december 2013 hebben wij onze partnerschapsregistratie beeindigd. Dit met uitstekende begeleiding van Inge. Eén van de afspraken was dat wij afzagen van elkaars pensioenaanspraken. Dit is ook keurig vastgelegd in ons convenant. Echter mijn pensioenverzekering wilde hier niet (meer) aan meewerken. Vond het belangrijk dat Inge dit wist en vertelde het haar. Vroeg ook of ze misschien nog kon helpen om dit op te lossen. Let wel: meer dan een jaar na ons laatste contact. Ik kreeg per omgaande antwoord. Ze had haar advocaat ingeschakeld die ik meteen kon bellen. Werkelijk super Inge, mijn dank.

Leo, Hoogland

Professionele en betrokken begeleiding bij het uit elkaar gaan.

22-11-2017

Theo, Loosdrecht

Ik heb Inge leren kennen als een zeer betrokken en professionele mediator, met hart voor haar vak!

Mary Klem

Inge neemt goed de tijd om samen tot een goed eindproduct te komen. Ze kiest hierbij geen partij en weet bij moeilijke momenten de rust te bewaren en met goede voorbeelden te komen om tot een goede/ alternatieve oplossing te komen. Ze is visueel ingesteld wat het soms net even wat makkelijker maakt.

15-05-2019

Tobias, Naarden

Goede inschatting over het verloop en tijdsbestek. Inge is oprecht bezit met een goede scheiding.
08-12-2015

Patrick, Kortenhoef

Inge geeft echt inzicht en overzicht. Ook omdat ze rustig blijft. Ik vond het erg prettig. Inge was erg vriendelijk en daardoor toegankelijk. Verder verliep alles snel en was alles duidelijk.

16-05-2019

Vera, Leusden

Hele prettige begeleiding. Goede informatie die verstrekt werd en goede bruikbare adviezen.
18-05-2017

Sanne, Hilversum

Als het gaat om kennis, stonden mijn ex (jurist en financieel goed onderlegd) en ik heel ongelijk in het scheidingsproces. Hoewel Inge geholpen heeft om de gesprekken goed te laten verlopen, had ik aan het eind toch het gevoel dat mijn ex veel invloed heeft gehad op de mate van aandacht die naar de verschillende onderwerpen gegaan is. Hij wist wat er ging komen en wat hij voor zichzelf wilde bereiken. Waar hij pro-actief kon zijn, was ik meer afhankelijk van informatie tijdens de gesprekken en ging ik daarna over dingen nadenken. Eerder besproken punten leken dan soms al vast te liggen. Punten uit het convenant die voor hem niet belangrijk waren zijn veel minder besproken. Een aantal pas op de laatste bijeenkomst waardoor ik zelf ook nog pro-actief heb moeten zijn (wat lastig is als je het gevoel hebt dat je er te weinig verstand van hebt) en door mijn ex beschuldigd ben van oneerlijk onderhandelen. Ik weer niet of dit te voorkomen was geweest. Ik heb met door Inge respectvol behandeld gevoeld, maar de ‘jurist aan tafel’ heeft wel veel regie gehad. Hij kan door zijn kennis en ‘zeker zijn van zijn zaak’, hoewel netjes ook intimiderend overkomen. Dat gevoel is niet helemaal weggenomen, maar zaken zijn uitgesproken en het convenant is er

Annemieke, Almere

Ondanks de vervelende situatie waarin je zit, is alles prettig en vlot verlopen. Fijne gesprekken en goede afspraken te maken. Duidelijk en helder uitgelegd. Verstand van zaken. Zeker aan te bevelen.
21-05-2015

Marieke, Amersfoort

Ik heb in de gesprekken gemerkt dat Inge als mediator heel goed in staat is om ingewikkelde en pijnlijke processen vlot te trekken en daarbij gericht is op het maken van afspraken waar beide partijen zich in kunnen vinden. Ze doet dit op een deskundige manier die zowel persoonlijk, informeel als wel zakelijk is.

15-09-2017

Hermen, Utrecht

Zeer prettige, vriendelijke en ongedwongen begeleiding tijdens ons proces. Echt een aanrader!
28-07-2015

R, Weesp

Goede deskundige uitleg. En geheel volgens vooraf afgestemde planning. Ideetje: overzicht van alle op te stellen/ overleggen documenten en alles wat verder ter sprake moet komen. Overzicht komt bij elk overleg ter tafel en wat gedaan is, kan worden afgevinkt. Heel overzichtelijk! Dit overzicht raakte ik een beetje kwijt.
05-03-2019

Paul, Bussum

Hele prettige omgang en heldere, duidelijke uitleg van wat je te wachten staat. Ik heb het hele traject als prettig ervaren. Inge legt goed, helder en duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Wat er op je af komt en ze staat open voor vragen en suggesties.

13-01-2020.

Esther, Huizen

Prettig contact/samenwerking met Inge. Een hele vlotte afhandeling van de scheiding.

28-11-2017

Marielle, Amersfoort

In een situatie die niet leuk is, toch met een goed gevoel en veel tools een volgende stap kunnen nemen in de toekomst. Bedankt voor de deskundigheid en betrokkenheid.
28-08-2017

Mike, Amersfoort

Zeer tevreden over het verloop van het proces.
21-05-2015

Hans, Amersfoort

Inge is een prettige vrouw om mee samen te werken! Fijn om door een ervaringsdeskundige geholpen te worden met dit proces van uit elkaar gaan. Er komt zoveel op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Inge weet feilloos het hele traject in stukjes te hakken en kan alles in Jip en Janneke-taal uitleggen. Ik ben haar heel dankbaar voor haar begeleiding!

01-10-2019

Irma, Bussum

We zijn heel goed begeleid door Inge Verschuur. Goede uitleg een topwijf. Nogmaals bedankt Inge.
22-09-2015

Antonio, Almere

Wij zijn zeer tevreden over alles en het was snel geregeld. Van het kennismakingsgesprek tot en met de inschrijving bij de gemeente. Ik had alleen gedacht dat de begeleiding met het Nibud/huishoudpotje wat meer zou zijn. Maar nu alles van de scheiding rond is, kan pas de hypotheek geregeld worden. Dat is wel logisch natuurlijk. Maar ik kan dan pas bekijken of ik mijn huishoudpot rond krijg. Het zal me wel lukken hoor, want de hypotheekadviseur van Baar Advies heeft me wel aardig gerust gesteld.

Ron, Almere

Fijn dat Inge me geholpen heeft. Door haar werd het voor mij “makkelijker” dank je wel Inge voor je professionele aanpak.

Myrna v Veenschoten

22-01-2019

Elzo, Nijkerk

Bij sommige een 9. Dit had eigenlijk ook een 10 kunnen zijn, alleen de situatie waarin ik zit/zat deed me anders denken. Bedankt Inge voor al je inzet…
01-09-2015

Jeroen, Hoogland

01-08-2016

Mia, Baarn

Zeer opgewekt en gezellig in haar omgang in deze moeilijke periode.

Cora, Leusden

Ik ben erg te spreken over de begeleiding door Inge Verschuur tijdens onze scheiding. Inge is betrokken, open, objectief en heeft verstand van zaken. Vooral blij zijn we met de inschakeling van een externe adviseur in verband met onze woonsituatie. Daardoor kwamen we uit op een voor mij en mijn vorige partner passende afspraak.

Ina, Amersfoort
Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact:
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Voortgang scheidingsproces:
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Communicatie:
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Kwaliteit van de gesprekken:
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Betrokken
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Objectief
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Empathisch
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Afspraken nakomen
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Verslaglegging
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)
Kennis & Vakmanschap
Average Rating: 5.0 stars (based on 90 ratings)