Scheiden in Blaricum, Eemnes en Laren.

Je rijdt langs de hoge bomen die overal staan, langs de lanen. Zo prachtig, ook dat oude stadhuis in Blaricum waar jullie nog in ondertrouw zijn gegaan. Niet getrouwd, daar hadden jullie een andere locatie voor gevonden. Inmiddels is het oude stadhuis, geen stadhuis meer. En jullie zijn ook niet meer dat verliefde stel dat toen volmondig ja zei tegen elkaar. En de poffertjeskraam, hoe vaak hebben we daar niet gezellig gezeten? En nu is alles anders. Wij zijn er niet meer, wij gaan scheiden in Blaricum, Eemnes en Laren. De BEL-gemeente voelt ineens koud en afstandelijk aan. Hoe pak je een scheiding aan als je uit elkaar gaat in Blaricum, Eemnes en Laren? De eerste gesprekken draaiden uit op ruzie, zijn wij zo veranderd dat we elkaar niet meer herkennen? Of komt dat doordat emoties door zakelijke afspraken heen lopen? Dat laatste klopt inderdaad. Dan is het net of jullie belangen totaal verschillend zijn geworden, raar, dat scheiden in Blaricum, Eemnes en Laren.

Hoe kom je verder als je gaat scheiden in Blaricum, Eemnes en Laren?

Bron: Hollandscape by Marcel van Rijn

Omdat emoties en zakelijke afspraken door elkaar lijken te lopen, komen stellen vaak niet vooruit in het maken van afspraken. Jullie herkennen de ander niet meer terug. Niks is meer vanzelfsprekend en dat voelt zo raar. Hoe kom je dan tot afspraken als je uit elkaar gaat in Blaricum, Eemnes en Laren? Laat je begeleiden door een mediator als je gaat scheiden in Blaricum, Eemnes en Laren. Als mediator scheid ik de emoties van de zakelijke afspraken en leg ik uit, dat het gevoel dat er heerst, klopt en dat dit hoort bij jullie proces. Iets wat rust en lucht geeft in de gesprekken. En natuurlijk kan je voorbeelden van verwachten van hoe andere stellen dit doen, andere stellen die in jullie schoenen hebben gestaan. Vaak kom je door voorbeelden tot eigen ideeën en dan komen de afspraken vanzelf tot stand.

Uit elkaar gaan in Blaricum, Eemnes en Laren.

Als je uit elkaar gaat in Blaricum, Eemnes en Laren, doorstaan jullie beiden (maar ook de kinderen) een emotioneel proces, chaos. En een ervaren mediator brengt structuur aan in jullie proces. En structuur in plaats van chaos, maakt dat jullie toch passende afspraken kunnen maken. Is dat makkelijk? Nee, maar zonder een mediator bij het uit elkaar gaat in Blaricum, Eemnes en Laren, is dat nog moeilijker.

Zitten jullie in hetzelfde proces, gaan jullie scheiden en komen jullie uit Blaricum, Eemnes of Laren? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. Jullie zullen zien dat na dit gesprek, jullie meer overzicht hebben wat rust geeft.