Scheiden in Nijkerk

Die ene mooie dag, jullie huwelijksdag. Eindelijk was hij daar jullie traden voor de ogen van jullie geliefde en die van God met elkaar in het huwelijk. Eén van de mooiste dagen van jullie leven waar jullie voor altijd met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. Maar nu staan jullie verder uit elkaar dan ooit! Wie had dat gedacht? Wat nu, van trouwen in Nijkerk naar scheiden in Nijkerk?

Een scheiding of toch relatiemediation?

Scheiden in Nijkerk of toch maar niet? Maar toch werkt het niet meer tussen jullie, er zijn steeds meer dingen waar jullie het niet over eens kunnen worden, jullie groeien uit elkaar. Vaak is een echtscheiding het eindstation van een lange periode van (wan) hopen, vechten, bidden, pijn en verdriet. Misschien zijn jullie al bij dit eindstation aangekomen en is de keuze om te scheiden al gemaakt of willen jullie het huwelijk toch nog een kans geven? Bij twijfel niet oversteken. Kom bij ons aan tafel en ga met ons in gesprek. Relatiemediation helpt om duidelijk te krijgen of jullie er samen nog zijn of dat uit elkaar gaan de beste optie is. Relatiemediation is de manier om te bekijken of er nog een kans in de relatie zit.
Lees meer

Ik begeleid jullie van chaos…
…naar overzicht met inzicht!

Scheiden in Nijkerk, hoe nu verder?

Scheiden in Nijkerk, hoe nu verder? Een goede scheidingsbemiddelaar brengt in kaart wat jullie hebben opgebouwd en verwijst jullie naar een financieel adviseur die jullie kan uitleggen en voorrekenen wat er mogelijk is en wat de beste woonoplossing voor jullie is. Dus ook bij scheiden in Nijkerk, laat je voorlichten en begeleiden door iemand die ervaring heeft op het gebied van scheiden. Alleen zo weet je wanneer je welke adviseur moet inschakelen om de juiste keuzes te maken.
Zijn jullie echt zeker van de scheiding dan helpen wij jullie verder om het huwelijk op een juiste en respectvolle manier af te sluiten. Er zullen afspraken gemaakt moeten worden over het huis, de partneralimentatie, wat gaan jullie doen met de pensioenen, dit komt allemaal aan bod tijdens de mediation. Hebben jullie minderjarige kinderen? Dan moeten er ook goede zorgafspraken gemaakt worden. Een ervaren mediator kan jullie hierin begeleiden. Het huwelijk wordt ontbonden maar jullie zullen altijd via de kinderen verbonden blijven aan elkaar. Wat moet er allemaal geregeld worden voor de kinderen? Lees meer

Hulp bij scheiden in Nijkerk

Hebben jullie hulp nodig bij scheiden in Nijkerk? Zoeken jullie iemand die jullie proces in stukken knipt zodat het beter te overzien is? Ik begeleid jullie graag, ik breng structuur aan en breng jullie naar de juiste afspraken. Alleen zo kan er een nieuw hoofdstuk starten, het oude boek moet dicht. Neem samen contact op met Goed uit elkaar gaan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij met zijn drieën om tafel gaan om te bespreken wat er allemaal op jullie afkomt. Dat geeft rust, inzicht en overzicht.