Dag van de scheiding

“De dag van de scheiding” komt er weer aan. Ik heb altijd wat moeite met deze, in mijn beleving, commerciële dag. Aandacht besteden aan scheiden op 1 dag in het jaar? Wat levert dit een stel, dat uit elkaar gaat, dan op? Ik vind deze dag persoonlijk een raar fenomeen. Maar vandaag ontving ik een mail met een bijzonder cadeau waarna ik dacht: ja, dit vind ik nou een mooie invulling van een dienstverlener voor de “dag van de scheiding”:

Villa Pinedo biedt alle gescheiden ouders een gratis communicatietraining aan!

Op vrijdag 14 september 2018, de Dag van de Scheiding, geeft Villa Pinedo aan alle gescheiden ouders de online training ‘Communicatie’ cadeau. Omdat zij alle ouders de kans willen geven op een manier te communiceren waarbij hun kind centraal staat.

Online training ‘Scheiden is geen kinderspel’
De training ‘Communicatie’ is onderdeel van de 6-delige online training ‘Scheiden is geen kinderspel’. In deze training leer je als ouder wat er in het hoofd en hart van je kinderen omgaat. De training bevat korte video’s waarin kinderen openhartig vertellen over hun gevoel en ervaringen en advies geven aan ouders. Kindertherapeut Marsha Pinedo heeft dit aangevuld met praktische oefeningen en adviezen. De online training bevat ook het e-book ‘Aan alle gescheiden ouders’, geschreven door Marsha Pinedo en Petra Vollinga.

Vanwege dit aanbod, ben ik toch anders gaan kijken naar “de dag van scheiding”. Wat een prachtig aanbod van Villa Pinedo! Dit cadeau deel ik graag. Hebben jullie interesse? Schrijf je dan hier in:

https://www.villapinedo.nl/gratis-training-14-september/